Koop Vidalista

Prijs Kamagra

Een uniek combinatiegeneesmiddel met 2 actieve ingrediënten: Sildenafil en Dapoxetine.

Dankzij deze combinatie kunt u niet alleen de beste erectie krijgen gedurende 5 uur, maar ook uw geslachtsgemeenschap verlengen. Voor mannen die dit soort drugs niet hebben geprobeerd, raden we aan het te proberen. Het dubbele effect van Super P-Force geeft voorheen onzichtbare grenzen van het orgasme en de duur van seksueel contact.
Het geneesmiddel wordt geproduceerd in blisters van 4 tabletten. Elke tablet bevat 100 mg Sildenafil en 60 mg Dapoxetine. Dit zijn de optimale doseringen die een goed effect zullen geven en geen bijwerkingen zullen veroorzaken.
Kamagra-methode van toediening.
Ondanks het feit dat de werkzame stoffen uit verschillende groepen, raden we aan 1 tablet ten minste 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap in te nemen. Deze keer zal de werkzame stof volledig in het bloed worden opgenomen.
Het nemen van meerdere pillen verlengt de duur en sterkte van het effect niet.

 

Dit kan bijwerkingen veroorzaken.
Het is lang gedacht dat een slechte erectie en een korte duur van het vrijen (1 – 2 minuten) als een overtreding worden beschouwd. Gedurende 2 minuten is het onwaarschijnlijk dat een vrouw een orgasme krijgt en iets voelt. Als voor de erectie, dan met onvoldoende spanning van de penis is seks onmogelijk. Apothekers hebben een combinatiegeneesmiddel uitgebracht dat beide problemen zal oplossen.

Als u Sildenafil en Dapoxetine afzonderlijk gebruikt, zal het veel duurder zijn.

De prijs van Kamagra begint bij $ 1. Voor dit geld krijg je 4 pillen van het medicijn.
We raden af om de pil te verpletteren of te verdelen, omdat dit mogelijk niet het gewenste effect geeft. Neem het geheel in met 100 – 150 g water.