Koop Vidalista

Malegra 100 Tabletten

Malegra 100-tabletten zijn een algemeen bekend geneesmiddel dat is bedoeld voor de behandeling van erectiestoornissen.

Het principe van hun werking wordt bereikt dankzij de werkzame stof sildenafil. De vervaardiging van tablets houdt zich bezig met Duitse remedies. Dit bedrijf wordt gekenmerkt door producten van hoge kwaliteit in de strijd tegen onstabiele erectie.
Het kopen van Malegra 100 kost veel goedkoper dan het kopen van het origineel.
Werkingsprincipe.
Sildenafil is een actief ingrediënt gevonden in de wereldberoemde “Viagra.” Het principe van de werking van medicijnen is gebaseerd op de lancering van het natuurlijke mechanisme van erectie. Malegra 100 mg verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, ontspant zachte spieren, blokkeert een specifiek enzym dat wordt afgescheiden door de holle lichamen.
Voor de juiste werking van het medicijn is mannelijke seksuele stimulatie vereist. Als hij geen natuurlijk seksueel verlangen voor een partner ervaart, zal het gewenste effect niet worden bereikt. Na de ejaculatie verdwijnt de erectie, maar indien nodig kan het tijdens de periode van het medicijn weer terugkeren. Malegra 100 verlengt seksuele opwinding en verbetert de sensatie.
Voordelen.
Het is noodzakelijk om pillen een uur voor de vermeende geslachtsgemeenschap in te nemen. Voordelen van generiek volgen:
snelle absorptie;

natuurlijke interactie;

geldig tot 7 uur; snel herstel van de erectie na de ejaculatie;
De tablets “Malegra 100” garanderen partners vele onvergetelijke sensaties!
Aanbevelingen voor gebruik, contra-indicaties.
Tegenwoordig zijn er geen specifieke contra-indicaties voor het gebruik van het medicijn. De enige uitzondering is de noodzaak om een arts te raadplegen over de dosering in het geval van:
ischemie, aritmieën en angina pectoris;

priapisme en anatomische aandoeningen van de penis;

netvliesproblemen;

aandoeningen van de nieren en lever.
Het is onwenselijk om generiek te combineren met nitraatbevattende geneesmiddelen.

Bovendien wordt het niet aanbevolen om het te drinken voor vrouwen en voor minderjarigen.
Wat mogelijke bijwerkingen betreft, kan het voorkomen ervan alleen worden veroorzaakt door de aanbevolen dosering van Malegra 100 mg aanzienlijk te overschrijden. Er zijn:
hoofdpijn, duizeligheid;

rhinitis;

pijn in de rug;

blozen van het gezicht.
Het wordt niet aanbevolen om na het innemen van het medicijn achter het stuur te kruipen – het kan de waarneming van kleuren vervormen.
Korte instructies:
Werkzaam bestanddeel: Sildenafil 100 mg Dosering: blister 4 tabletten 6-7 uur opname Receptie: 40-60 minuten voor geslachtsgemeenschap Alcohol: aanvaardbaar in kleine hoeveelheden Aanbevolen dagdosis: niet meer dan 1 tablet Fabrikant: Duitse remedies.