Koop Vidalista

Fildena koop online

Wij maken voor u de beste prijsofferte!
Koop Fildena met bezorging in Amsterdam. Fildena koop online winkel. Koop Fildena goedkoop.
De combinatie van twee actieve stoffen tegelijk, die het effect van elkaar versterken Verhoogt de potentie Voortijdige ejaculatie Vermindert het begin van het effect (na 30 minuten) Alleen effectief bij seksuele stimulatie Werkt effectief tot 10 uur.
Sildenafil remt het effect van het enzym PDE-5, dat de productie van cGMP blokkeert. Dit verhoogt de productie van stikstofmonoxide, dat de arteriolen van de holle lichamen van de penis uitbreidt. Het effect van Sildenafil komt tot uiting in reactie op seksuele stimulatie.
Duloxetine remt selectief de inname van norepinephrine en serotonine, wat vroegtijdige ejaculatie voorkomt.

 

Duloxetine heeft ook alle effecten van een antidepressivum.
Door sildenafil en duloxetine te delen, kun je de geslachtsgemeenschap lange tijd verlengen, de ejaculatietijd uitstellen en de tevredenheid over seksuele intimiteit vergroten.
Indicaties voor gebruik.
Fildena wordt aanbevolen voor gebruik bij mannen in de leeftijd van 18 tot 82 jaar, die lijden aan voortijdige ejaculatie en een verminderde erectiele functie van welke aard dan ook, zelfs in de meest ernstige mate.
Dosering en toediening, aanbevelingen voor opname:
Fildena wordt een half uur voor geplande geslachtsgemeenschap ingenomen. De aanbevolen dosis is 1 tablet per dag. De gelijktijdige inname van alcohol en vet voedsel heeft geen invloed op de effectiviteit van het medicijn, maar kan de werking ervan vertragen. Tabletten worden met water weggespoeld.
De actie komt met seksuele opwinding.
Interactie met andere drugs.
Fildena is strikt gecontra-indiceerd bij patiënten die nitraatbevattende geneesmiddelen, stikstofoxidedonatoren, bètablokkers en MAO-remmers gebruiken – dit kan leiden tot ongecontroleerde arteriële hypotensie.
HIV-proteaseremmers (Ritonavir, Saquinavir) en fluoroquinolonen veroorzaken een verhoging van de concentratie van Sildenafil Citraat, reden waarom dosisaanpassing noodzakelijk is. Intraconazol, Cymetedin, Ketoconazol kan het effect van het geneesmiddel verminderen.
De gelijktijdige inname van Fildena met geneesmiddelen die een depressief effect op het zenuwstelsel hebben, kan het gecombineerde effect versterken, dus deze combinatie vereist zorgvuldig gebruik. Potentiële remmers van CYP1A2 verminderen de concentratie van duloxetine.
Er zijn verschillende contra-indicaties voor het gebruik van Fildena:
Ernstige vormen van angina pectoris en coronaire hartziekte Arrhythmias, hartaanval of beroerte, minder dan 7 maanden. terug Anatomische misvormingen van de penis, priapisme Ernstige nier- en leverpathologieën Retinitis pigmentosa Allergie voor elke component Fildena Glaucoma Sikkelcelanemie Bijwerkingen.
Fildena heeft een klein aantal bijwerkingen (tot 15%), waaronder:
Fildena is de nieuwste ontwikkeling, in klinische onderzoeken vertoonde het medicijn een hoge werkzaamheid bij de behandeling van erectiestoornissen en vroege ejaculatie in de leeftijdscategorie van 18 tot 82 jaar. De effecten van Fildena werden zelfs bij ernstige mate van deze pathologieën gedetecteerd.
Fildena is een absoluut veilig medicijn dat geen invloed heeft op seksueel verlangen, de staat van spermavorming en vruchtbare functies, hormonale activiteit. Er is geen ontwenningssyndroom, zelfs bij langdurig gebruik van Fildena. Het medicijn heeft geen invloed op de psychomotorische reacties, het geheugen en veroorzaakt geen verslaving.