Koop Vidalista

Filagra, wat is een medicijn?

De sterkte van de werkzame stof.
Erectiestoornissen kunnen een probleem zijn voor zowel mannen als jongens. Vaak proberen mannen geen aandacht te schenken aan hun aandoening en hebben ze geen haast om hun toevlucht te nemen tot farmaceutische preparaten in de hoop dat de ziekte vanzelf zal verdwijnen. Maar nieuwe storingen dragen alleen bij aan de progressie van ED, waardoor de kwaliteit van leven van de patiënt verslechtert.
Filagra is een potentieverbeteraar geproduceerd door het gerenommeerde Indiase farmaceutische bedrijf Zee Laboratories Ltd.

Dit medicijn heeft zijn effectiviteit al bewezen in de strijd tegen erectiestoornissen, en het effect ervan is niet alleen om de potentie te herstellen, maar ook in de algemene verlenging van de tijd van seks. Dat wil zeggen, het zal ook helpen bij mannen die lijden aan voortijdige ejaculatie.
Filagra-medicijn bestaat uit twee stoffen: Dapoxetine en Sildenafil. Dapoxetine (Dapoxetine) is een antidepressivum. Voor een tijd blokkeert het de effecten op het lichaam van serotonine, wat een aantal keer bijdraagt aan de uitbreiding van het orgasme. Sildenafil (Sildenafil) helpt de bloedcirculatie in de liesstreek te verbeteren, waardoor de potentie stijgt.
Beide stoffen werken perfect op elkaar in, waardoor ze in dezelfde bereiding kunnen worden gebruikt, waardoor de kwaliteit van seks verbetert en de ervaringen met falen tijdens geslachtsgemeenschap teniet worden gedaan.
Toepassing instructie:
Filagra is geïndiceerd voor gebruik door personen met onstabiele erectie, die lijden aan impotentie, vroegtijdige ejaculatie. Volgens statistieken vertoont dit medicijn in 90% van de gevallen werkzaamheid, zoals blijkt uit de vele positieve reviews over Filagra.
Gebruik het medicijn moet 40-60 minuten voor geslachtsgemeenschap zijn. De dagelijkse dosis mag niet meer dan 1 tablet zijn. Maar deze hoeveelheid is voldoende om een prachtige sexduur van 4 uur te garanderen. Bij het nemen van de medicatie moet rekening worden gehouden met de hoeveelheid voedsel die de dag ervoor is ingenomen. Als het diner voedzaam was, zou het effect van het medicijn later kunnen beginnen.
Contra-indicaties:
U kunt Filagra-medicijn niet gebruiken voor mensen die lijden aan:
ernstige atherosclerose;

verhoogde prikkelbaarheid;

voorliefde voor priapisme;

de ziekte van Peyronie;

acuut hartfalen.
Als er problemen zijn met het cardiovasculaire systeem, raadpleeg dan een arts voordat u het medicijn neemt.
U kunt Filagra bij ons kopen voor de beste prijzen. Als je vragen hebt, neem dan op een voor jou geschikte manier contact met je op.