Koop Vidalista

Cenforce Centurion Laboratories

Cenforce is een nieuwe Indiase drug van Centurion Laboratories.

Sildenafil wordt hier gebruikt als een actieve stof, wat bijdraagt tot de toename van geslachtshormonen in het bloed en een toename van de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen.
Het medicijn is goed geschikt voor mannen van verschillende leeftijden, en stelt u in staat om in korte tijd een sterke en langdurige erectie te bereiken.
Cenforce is een analoog van Viagra en wordt gebruikt om de potentie in veel landen over de hele wereld te vergroten. Vooral populaire drugs in de VS en Azië.
Het effect duurt gemiddeld acht uur, en gedurende deze tijd kunnen er maximaal zes erecties optreden. De duur van geslachtsgemeenschap is gemiddeld zestig minuten. Ook, onder de werking van het medicijn, herstelt het lichaam snel na elke ejaculatie.
Het medicijn ontspant het zenuwstelsel, verlicht psycho-emotionele stress.
Ontvangst en contra-indicaties.
De tablet wordt dertig minuten voor de vermeende geslachtsgemeenschap ingenomen. De receptie vindt mondeling plaats en de tablet wordt met water weggespoeld. De dosering is één tablet per dag. Het medicijn is niet gecombineerd met alcohol.
Voordat u begint, moet u de instructies lezen en uw arts raadplegen. Het is verboden om mensen met een maagzweer, zwak hart of kwaadaardige tumoren te nemen.
Na het innemen van het medicijn kan het ongeveer vijf uur achter het stuur blijven, omdat het in sommige gevallen lichte duizeligheid en wazig zien kan veroorzaken.
Bestel Cenforce bij onze online apotheek en binnen een paar dagen zul je kunnen genieten van langdurige en langdurige seks. Wij leveren goederen in heel Rusland en houden altijd de vertrouwelijkheid in acht.